Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0129: HC Poděbrady - BK Mladá Boleslav B

ZS Poděbrady - 15.01.2022 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 17. kolo

HC Poděbrady
6 : 2
VS
(2:1, 2:0, 2:1)
Počet diváků: 120
BK Mladá Boleslav B
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
3 Vyloučení 3
1 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

K dalšímu utkáním do Poděbrad dorazila nevyzpytatelná rezerva Mladé Boleslavi.

Soupeř byl úvodu utkání aktivnější a byl odměněn v 10. minutě vedoucí brankou, když puk za záda Hermanna dotlačil Ďurač. Potom jsme postupně přebírali iniciativu a v 15. minutě využil střelou na rameno boleslavského brankáře Kejdana. V závěru třetiny překlopil vedení na naši stranu ránou od modré po zranění se vracející Pojkar.

Na začátku druhé třetiny byli aktivnější hosté, trávili spoustu času před naší brankou, ale se všemi pokusy si poradila naše obrana nebo brankář Hermann. Ve 33. minutě naši ojedinělou šanci využil Martínek a ve 39. minutě se po souhře Rindošova útoku podruhé v zápase trefil Kejdana.

Poslední třetina začala jako ty předchozí, tlakem soupeře ale bez gólového efektu. Ve 44. minutě ale přišla naše další branka. Efektní zakončení Martínka mezi nohama skončilo na břevně Rindoš dorazil puk do již odkryté branky. O 10 vteřin později Martínek najížděl opět sám na brankáře Vícha tentokrát zakončil úspěšně. Utkání se potom již v poklidu dohrávalo.

Utkání jsme zvládli s přehledem zaslouženě vyhráli. Teď nás čekají dvě venkovní utkání a hlavně to druhé v Mělníku prověří naši sílu.

Branky: 15. Kejdana (Pojkar, Ridoš), 20. Pojkar (Rindoš), 32. Martínek (Kejdana, Rindoš), 39. Kejdana (Martínek, Rindoš), 44. Rindoš ( Martínek, Kejdana), 44. Martínek (Rindoš) -

Sestava HC Poděbrady
Hermannn (Wilkes) - Pojkar, Bartoň, Žalud, Nutil, Bek - Tuma, Jelínek, Kubát - Kejdana, Rindoš, Martínek - Toupal P., Pácal, Papoušek - Mrkus
Sestava BK Mladá Boleslav B