Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0003: HC Lev Benešov - HC Poděbrady

ZS Benešov - 11.09.2021 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 1. kolo

HC Lev Benešov
5 : 6
VS
(0:3, 1:1, 4:1)
Počet diváků: 117
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
6 Vyloučení 2
1 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Na první zápas nové sezóny jsme dorazili do Benešova, kde v posledních letech nebyla nouze o dramatické zápasy se spoustou zvratů.Nejinak tomu bylo i dnes.

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný bez větších šancí na obou stranách. Jako první se prosadil náš třetí útok. V 11. minutě Patrik Toupal vybojoval puk v útočném pásmu, přihrál Papouškovi, který předložil puk Davidu Toupalovi tak, že střílel do prázdné brány. Od té chvíle jsme byli lepším týmem. Ve 14. minutě zamkl soupeře před jeho brankou druhý útok, Marek Kubát výborně zaclonil domácímu Štěpánkovi výhled a Pácal zvýšil na 2:0. V 15. minutě se zásluhou Čapka prosadil i první útok a po první části jsme vedli 3:0.

Ve druhé třetině se obraz hry změnil. Domácí výrazně přidali většinu času se hrálo před naší brankou. Tlaku domácích jsme i zásluhou Bílka úspěšně odolávali. Benešov hrál i tři přesilové hry, ale bez využití. my jsme naopak z ojedinělého útoku ve 37. minutě zvýšili na 4:0 Papoušek vybojoval puk v útočném pásmu a David Toupal se trefil přesně. Ve 38. minutě jsme mohli domácí definitivně zlomit,Čapek přihrával Tumovi do prázdné branky, ale trefil soupeřovu hůl. Z následného protiútoku domácí snížili na 1:4. Přesto jsme šlo do šaten stále s tříbrankovým vedením.

Do poslední části hry jsme nastoupili nepoučeni z druhé třetiny a nechali domácí aktivně hrát. Ve. 43. minutě přišlo první varování , když domácí snížili na 2:4. Ve 47 minutě jsme domácím nabídli dvojnásobnou přesilovku, kterou jsme ale skvěle ubránili. Bohužel pak přišel nepochopitelný výpadek, kdy jsme domácím v rozmezí dvou minut dovolili vstřelit 3 branky a otočit výsledek. O minutu později vyrovnal po přihrávce Rindoše Tuma. Zápas již potom dospěl do prodloužení.

Prodloužení umíme a to se potvrdilo i tedy. První trojice Pojkar, Tuma, Čapek byla aktivní a po 48 vteřinách zamotali soupeře tak že Pojkar uklidil puk po přihrávce Čapka do prázdné branky a zajistil nám druhý bod. . I přes zisk dvou bodů trenér Michal Dobroň moc spokojený nebyl: "Utkání se nehodnotí lehce. Prostě jsme ztratili bod! Nemůže se stávat, aby jsme vedli 4:1 a v závěru prohrávali 4:5. Měli jsme hodně vyloučených a v obraném pásmu vytvořili velké chyby. na druhou stranu alespoň víme, na čem máme pracovat."

Branky: 37. Starec (Rittig), 43. Polesný (Zderadička), 50. Kaňka (Sládek), 51. Polesný (Kaňka), 53. Sládek (Dušek) - 11.Toupal D. (Papoušek, Toupal P.), 14. Pácal (Karoch), 15. Čapek (Rindoš, Pojkar), 37. Toupal D. (Papoušek), 54. Tuma (Rindoš), 61. Pojkar ( Čapek, Tuma)

Sestava HC Lev Benešov
Jan ŠTĚPÁNEK (Adam ČÁSENSKÝ) - Tomáš RITTIG, Filip ZDERADIČKA, Martin KOTÝNEK, Jakub ZDERADIČKA, Václav BERAN, Jaroslav RITTIG - Michal KAŇKA, David STAREC, Martin KOHOUT, Ondřej SLÁDEK, Lukáš HOLÁNEK, Jan POLESNÝ, Pavel DUŠEK, Tadeáš KOČÍ, Lukáš NETOLICKÝ, David KIŽLIN
Sestava HC Poděbrady
Pavel BÍLEK (Denis HERMANN) - Lukáš MILANIAK, Dominik HORÁK, Marek KAROCH, Matěj ŽALUD, Jiří VOŠTA, David POJKAR - Dominik ČAPEK, Přemysl PAPOUŠEK, Marek KUBÁT, Jiří PÁCAL, David TOUPAL, Patrik TOUPAL, Lukáš TUMA, Lukáš RINDOŠ, Jiří MRKUS