Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0145: HK Lev Slaný - HC Poděbrady

ZS Slaný - 02.02.2020 17:00

Krajská liga mužů: ZÁPAD - 19. kolo

HK Lev Slaný
5 : 9
VS
(1:4, 2:4, 2:1)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
2 Branky v přesilovce 2
0 Branky v oslabení 0

Slaný v posledních sezónách rozhodně nepatří mezi naše oblíbené soupeře. Leden nám ovšem vyšel parádně, tak jsme na zápas nastoupili s patřičným sebevědomím. Již v prvním střídání došlo ke krvavému zranění Rindoše. Přesilovou hru využil náš druhý útok, když se přesně trefil Tuma. O chvíli později dostali výhodu přesilové hry i domácí, ale nevyužili ji. My jsme se tlačili do útoku, le nedokázali jsme převahu brankově zúročit. Ve 12. minutě domácí vyrovnali. Také v početní výhodě. Střelu Slánského dorazil Cigánik. V 17. minutě jsme šli opět do vedení zásluhou třetího útoku, když se prosadil Šafra. Do konce třetiny jsme ještě vstřelili 2 branky. Nejprve v 19. minutě Pojkar a o minutu později Rindoš.

Ve 25. minutě parádní střelou zvyšoval Čapek už na 5:1 a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Domácí sice v přesilové hře ve 26. minutě snížili na 2:5, ale Slaný odolával našim útokům jenom díky Matouškovi v brance. Ve 31. minutě ještě dokáže snížit na rozdíl dvou branek, ale to bylo vše. Navíc ve 36. minutě uklidil puk do branky Milaniak a ve 3í. minutě v přesilové hře po parádní souhře druhého útoku zvyšoval Tuma na 7:3. V závěru třetiny ještě Pácal přesnou střelou upravil skóre na 8:3.

Poslední třetina se již jen dohrávala. Nedůslednosti naší obrany využil samostatným průnikem Kulich, jehož střelu do břevna dorazil do branky Lapáček. Ve 46. minutě předvedl parádní souhru první útok a do prázdné branky zakončoval Kejdana. My jsme kýženou desítku vstřelit nedokázali , naopak to byli domácí, kdo měl poslední slovo . V 57. minutě vstřelil pátou branku Slaného Slabý.

Utkání bylo snadnější než jsme očekávali a zaslouženě si vezeme 3 body za výhru. Příští týden nás čeká doma zajímavý souboj s Mělníkem. Výhra nám již může zaručit přímý postup do čtvrtfinále.

Branky: - 2.Tuma (Milaniak), 17. Šafra (Pácal, Velechovský), 19. Pojkar (Čapek, Tuma), 20. Rindoš (Příhoda), 25. Čapek (Milaniak), 36. Milaniak (Příhoda, Kejdana), 39. Tuma (Čapek, Milaniak), 40. Pácal (Kubát), 46. Kejdana (Rindoš, Adam)

Sestava HK Lev Slaný
Sestava HC Poděbrady
Bílek (Škubal) - Karoch, Adam, Dobroň, Pojkar, Vošta, Žalud - Příhoda, Rindoš, Kejdana - Čapek, Milaniak, Tuma - Šafra, Pácal, Kubát, Velechovský