Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
A-tým

Nastal čas poprvé porazit Čáslav!

Situace v Poděbradech je však oproti minulým sezonám jiná – během léta došlo k přebudování týmu a odpovídá tomu i start soutěže. V prvním utkání si doma Poděbrady poradily s Vlašimí 4:2, ve druhém pak na ledě Benešova, finalisty loňského ročníku, zvítězily 4:6. Po druhém kole tak mají plný počet bodů a skóre 10:6. Tým bodově táhnou zejména Martin Příhoda s 5 body (4 branky + 1 asistence) a Jan Vernek se 4 body (1 + 3).

Ovšem ani náš soupeř přes léto nezahálel. Do svého týmu přivedl několik posil z druhé ligy, extraligy juniorů či nejvyšší francouzské soutěže. V přípravě Čáslav postupně porazila HC Chrudim 5:1 a HC Jičín 12:0, remizovala v odvetě v Chrudimi 4:4 a v posledním utkání prohrála s Novým Bydžovem 6:7 po samostatných nájezdech.

Mistrovskou sezonu Čáslav začala na ledě Mladé Boleslavi, kde po osmi minutách prohrávala již 3:0, ovšem ještě do konce třetiny otočila na 3:4 a celkově zvítězila 4:6. Ve druhém utkání přivítala na svém ledě Žabonosy, po vyrovnané první třetině (1:1) odskočila ve druhé na rozdíl tří branek. V poslední třetině skóre ještě navýšila a celkově zvítězila 7:2.

V sobotu od 17:00 nás tedy čeká nová výzva. Všichni jste na utkání srdečně zváni. Cíl je jasný – konečně porazit Čáslav!


Tipovačka k utkání: Tipněte si součet čísel dresů hráčů, kteří se zapíší do statistik utkání jako střelci branek ve třetím kole Krajské ligy mužů mezi HC Poděbrady a Hokejovým klubem Čáslav. Pokud jeden hráč střelí více branek, započítává se číslo jeho dresu pouze jednou. Svůj tip pište do komentářů na facebookovém profilu HC Poděbrady do začátku utkání, tedy do soboty 29. září 2019 do 17:00 a vyhrajte vstupenky na následující utkání HC Poděbrady - HK Kralupy nad Vltavou (13. října).