Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0099: BK Mladá Boleslav B - HC Poděbrady

ZS Mladá Boleslav - 07.12.2019 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 13. kolo

BK Mladá Boleslav B
5 : 7
VS
(0:3, 2:2, 3:2)
Počet diváků: 61
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
4 Vyloučení 5
0 Branky v přesilovce 2
0 Branky v oslabení 2

Zápas s vedoucím týmem skupiny východ byl naplánován do malé haly. My jsme přijeli s cílem prodloužit vítěznou sérii, udržet 2. místo a přiblížit se Mladé Boleslavi. V úvodu utkání byli aktivnější domácí, ale svou převahu nedokázali brankově vyjádřit. Naopak do vedení jsme šli my. V 9. minutě domácího brankáře prostřelil Tuma. Ve 12. minutě dostala Mladá Boleslav výhodu přesilové hry, ale naložila s ní prach bídně. Nejprve ujel Tuma a svou druhou brankou zvýšil na 2:0 a o 7 vteřin později Martínek překvapil Krinwalda v brance Boleslavi a vedli jsme 3:0. Tento náskok jsme již udrželi do konce první části hry.

Začátek druhé třetiny jsme začali s pocitem, že vše půjde samo, ale domácí během 30 vteřin v čase 21:14 - 21:44 snížili na rozdíl jediné branky. Naštěstí se ve 26. minutě do samostatného úniku dostal Pojkar společně s Příhodou a druhý jmenovaný zakončoval do prázdné branky. Ve 29. minutě našlápl po pravém křídle Milaniak a přesnou střelou k pravé tyči nám vrátil 3-brankový náskok.

Do poslední části jsme šli s cílem zápas v klidu dohrát. To se nám celkem dařilo ve 48 minutě Pácal zužitkoval přesnou přihrávku Martínka a vstřelil 6. branku. Vzápětí jsme dostali výhodu dvojnásobné přesilové hry. Celé dvě minuty jsme soupeře sice mačkali před jeho brankou, ale bez gólového efektu. Trest přišel vzápětí. Boleslav během 2 minut vstřelila 3 branky a snížila na rozdíl jediného gólu. Tím jsme si na posledních 8 minut pěkně zavařili a klid nám dal až druhý gól Pácala 90 vteřin před koncem.

Odehráli jsme dobrý zápas. Musíme si dát v dalších zápasech pozor na ztrátu koncetrace, abychom předešli podobným dramatům.

Branky: 21:14 Dominik TREGL (Jan VONDRLÍK, Ondřej BÍLEK), 21:44 Lukáš ZÖRKLER (Lukáš FRANC), 50:26 Milan FICEK, 51:01 Lukáš ZÖRKLER (Jan KADEŘÁBEK), 52:28 Michal MAREŠ (Milan FICEK) - 08:24 Lukáš TUMA (Viktor MARTÍNEK, Lukáš MILANIAK), 12:55 Lukáš TUMA (David POJKAR) - v oslabení 4/5, 13:02 Viktor MARTÍNEK (Martin PŘÍHODA) - v oslabení 4/5, 25:12 Martin PŘÍHODA (David POJKAR, Viktor MARTÍNEK), 28:10 Lukáš MILANIAK (Marek KAROCH, Matěj ŽALUD) - v přesilové hře 5/4, 47:49 Jiří PÁCAL (Viktor MARTÍNEK, Adam BARTOŇ) - v přesilové hře 5/4, 58:28 Jiří PÁCAL (Viktor MARTÍNEK, Martin PŘÍHODA)

Sestava BK Mladá Boleslav B
Adam PŘENOSIL, Lukáš ZÖRKLER, Jan KADEŘÁBEK, Ondřej BÍLEK, Lukáš FRANC, František UŘIDIL - Jakub HIRNŠAL, Michal MAREŠ, Patrik VANÍČEK, Michal PROTIVNÝ, Michal FICEK, Jan VONDRLÍK, Lukáš CHRISTOV, Dominik TREGL, Milan FICEK, Lukáš ROVNÝ
Sestava HC Poděbrady
Pavel BÍLEK (Tomáš SVOBODA) - Matěj ŽALUD, Lukáš MILANIAK, Jiří VOŠTA, Marek KAROCH, Adam BARTOŇ, David POJKAR - Lukáš TUMA, David TOUPAL, Patrik TOUPAL, Josef ŠAFRA, Viktor MARTÍNEK, Marek KUBÁT, Martin PŘÍHODA, Petr ZÁMEČNÍK, Jiří PÁCAL