Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0057: HC Lev Benešov - HC Poděbrady

ZS Benešov - 02.11.2019 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 8. kolo

HC Lev Benešov
5 : 6
VS
(4:1, 0:4, 1:0)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 1
0 Branky v oslabení 0

Do utkání jsme chtěli vstoupit jinak než minulý týden v Kutné Hoře, ale zůstalo jen u přání v kabině. Sice jsme začali aktivně, ale do vedení šli domácí v 5. minutě zásluhou Kotýnka. To nás zpražilo a přišly další dvě branky v rychlém sledu a v 7. minutě domácí vedli 3:0. Tentokrát jsme nepříjemnou situaci zklidnili oddychovým časem. V 11. minutě se po důrazu před brankou prosadil Pácal. Benešov ještě do konce třetiny dokázal vstřelit v 15. minutě čtvrtou branku. Situace po první části hry opět nevypadala dobře.

Do druhé třetiny, ale nastoupil jiný tým ihned ve 2. minutě využil přesilovou hru Kejdana. V rozmezí 27 a 29 minuty přišla gólová smršť z našich hokejek. Nejprve se v přečíslení 2 -1 po přihrávce Milaniaka trefil Rindoš. Stejný hráč o minutu později zpracoval na útočné modré přesnou přihrávku Pojkara a parádním blafákem vyrovnal a nakonec ve 29 . minutě Žaludovo nahození tečoval Čapek a tím otočil skóre na naší stranu.

Domácím se povedl vstup do třetí části hry , když využili hne ve 42. minutě naši chybnou rozehrávku a Korvas vyrovnal. Domácí byli v této třetině lepším týmem, ale svou převahu nedokázali brankově vyjádřit.

V prodloužení se nejprve do samostatného úniku dostal Tuma, ale neproměnil. Potom se ocitl tváří v tvář domácímu gólmanovi Pácal, ale neuspěl. Až v čase 63:29 se opět do samostatného úniku dostal Pácal, ale byl zastaven až za cenu faulu a rozhodčí nařídil trestné střílení. Stejný hráč ho s přehledem proměnil a druhý bod byl náš. Vzhledem k průběhu utkání jsou 2 body cenné. Větší komplikací by mohli být 3 zranění hráči. Doufejme, že budou brzy v pořádku.

Branky: - 11. Pácal (Šafra), 22. Kejdana (Rindoš), 27. Rindoš (Milaniak), 28. Rindoš (Pojkar), 29. Čapek (Žalud), 63. Pácal (TS)

Sestava HC Lev Benešov
Sestava HC Poděbrady
Bílek (Svoboda) - Pojkar, Milaniak, Vošta, Žalud, Bartoň - Příhoda, Rindoš, Tuma - Kejdana, Čapek, Brandejský - Toupal D., Pácal, Šafra - Kubát, Zámečník