Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0214: SK Černošice - HC Poděbrady

ZS Černošice - 27.02.2019 18:30

Krajská liga mužů: Play-off - 2. kolo

SK Černošice
8 : 3
VS
(2:1, 3:1, 3:1)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
1 Branky v přesilovce 1
1 Branky v oslabení 0

Úvod prvního utkání semifinále jsme nezachytili. Již ve 45. vteřině utkání se po pravé straně prodral domácí střelec Dominik Šalamouna poslal Černošice do vedení. Nás to zmrazilo, báli jsme se hrát a domácí nás jasně přehrávali. V 7. minutě při hře 4 na 4 vstřelili domácí druhou branku a scénář trochu připomínal minulé utkání z podzimu. Nápor domácích jsme však dokázali zastavit v přesilové hře ve 13. minutě zásluhou Pojkara. Ve druhé polovině první části hry jsme byli již lepším týmem, ale nedokázali jsme své příležitosti proměnit. Do kabin jsme šli pouze s jednobrankovou ztrátou

Na začátku druhé třetiny přišel jeden z rozhodujících momentů utkání. Při naší přesilové hře jsme přišli v útočném pásmu o kotouč a domácí navýšili své vedení n 3:1. My jsme se na soupeře dotáhli ve 28. minutě, když z nenápadné akce dostal puk za Frolíkova záda Mojžíš.. Bohužel o minutu později jsme přišli o puk ve vlastním pásmu a soupeř vstřelil čtvrtou branku. My jsme se dále dostávali do brankových příležitostí ale Rindoš byl neúspěšný a Jedlička trefil pouze tyč. Ve 36. minutě Černošice vstřelili pátou branku a zdálo se být rozhodnuto.

Hned v úvodu poslední části hry Tuma střelou mezi betony snížil na rozdíl dvou branek a my jsme se chtěli pokusit vrátit do zápasu. Bohužel vlastní chyby, které soupeř nemilosrdně trestal a naše střelecká nemohoucnost ve zbývajícím čase utkání, rozhodla o vysokém vítezství domácích.

Výsledek je tentokrát horší než předvedená hra. Tentokrát jsme rozhodně nebyli výrazně horším týmem, ale gólové šance jsme soupeři darovali a on je využíval. Ať je výsledek jakýkoliv Černošice mají pouze bod a ve hře jsou ještě 2. Věříme že v sobotu získáme první a pro druhý pojedeme v neděli zpět do Černošic.

Branky: - 13. Pojkar (Jedlička), 28. Mojžíš (Šafra), 42. Tuma (Rindoš)

Sestava SK Černošice
Sestava HC Poděbrady
Bílek (Škubal) - Dobroň, Pojkar, Žalud, Pánek - Příhoda, Brzák, Vernek – Tuma, Jedlička, Rindoš – Šafra, Mojžíš, Toupal