Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
S0043: Slavoj Velké Popovice - HC Poděbrady

ZS Velké Popovice - 20.10.2018 18:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 6. kolo

Slavoj Velké Popovice
6 : 7
VS
(3:2, 1:3, 2:1)
Počet diváků: 148
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
3 Vyloučení 6
1 Branky v přesilovce 0
1 Branky v oslabení 0

Utkání ve Velkých Popovicích jsme začali podobně jako minulý týden. Ve druhém střídání našel Strnad Pojkara a vedli jsme ve 2. minutě 1:0. V 6. minutě Vernek do prázdné branky zvyšoval již na 2:0. Tento průběh nás poněkud ukolébal a v 9. minutě přišlo již naše tradiční zatmění ve venkovních utkáních a domácí během 30 vteřin srovnali skóre. Ve 12.minutě obrat domácích dokonal Chochola a Velké Popovice vedly 3:2. Ve druhé polovině první třetiny byli domácí lepším týmem a zaslouženě šli do kabin s jednobrankovým vedením.

Druhá třetina měla divoký průběh. Nejprve ve 25 minutě Šafra důrazem srovnal skóre, ale ve 31 minutě už opět vedli domácí. V přesilové hře se šikovnou tečí prosadil před naší brankou Rejna. Vyrovnání jsme se dočkali ve 35. minutě když se od pravého mantinelu uvolnil Vernek a trefil přesně horní růžek Žingorovi branky. O minutu později nás Toupal poslal do vedení, které jsme již do druhé přestávky udrželi.

Dramatickou podívanou nabídla i třetí část hry. Domácí se nechtěli smířit s porážkou a bojovali o každý metr ledu. Ve 49. minutě se dočkali vyrovnání. Na to jsme okamžitě zaregovali o minutu později. Vernek vzduchem poslal přihrávku na Příhodu, kterému nečinilo problém ji usměrnit do sítě. Domácí nám ještě v posledních deseti minutách poskytli šanci rozhodnout utkání 2x špatným střídáním. Své šance jsme nevyužili a přišel trest z hole Chocholy, který ujel ve vlastním oslabení a vyrovnal.

Prodloužení trvalo pouhých 19 vteřin. Puk se po ose Vernek - Cafourek dostal k Příhoovi, který si na modré prohodil mezi nohama domácího obránce puk a potvrdil svou pověst střelce, když puk lehce zasunul do domácí branky. Vítězství samozřejmě bereme, ale opět jsme dostali spoustu laciných branek.

Branky: 9. Mareček (Vacek), 9. Nejedlý (Mareček), 12. Chochola (Žoha), 31. Rejna (Černý, Vacek), 49. Dulovec (Žoha), 58. Chochola (Krejčí) - 2. Pojkar (Strnad), 6. Vernek (Příhoda, Mojžíš), 25. Šafra (Hrdina, Cafourek), 35. Vernek (Mojžíš), 36. Toupal (Strnad, Šafra), 51. Příhoda (Vernek, Cafourek), 61. Příhoda (Cafourek, Vernek)

Sestava Slavoj Velké Popovice
Žingor Michal (Lorenc Tomáš) – Braniš Petr, Černý Daniel, Krejčí Petr, Vlček Vladislav, Nejedlý Martin – Synáč Jan, Tichý Daniel, Žoha Jakub, Rejna Luboš, Maňas Jaroslav, Hellar Michal, Vacek Martin, Chochola Jakub, Mareček Aleš, Dulovec Martin
Sestava HC Poděbrady
Bílek Pavel (Škubal Jiří) – Vencovský Karel, Pojkar David, Žalud Matěj, Baumgartner Eduard, Cafourek Miloslav – Příhoda Martin, Milaniak Lukáš, Pácal Jiří, Mojžíš Radek, Vernek Jan, Toupal David, Šafra Josef, Strnad Luděk, Čtvrtečka Václav, Hrdina Jiří