Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0216: HC Poděbrady - SK Černošice

ZS Poděbrady - 02.03.2019 17:00

Krajská liga mužů: Play-off - 2. kolo

HC Poděbrady
0 : 4
VS
(0:1, 0:0, 0:3)
Počet diváků: 314
SK Černošice
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
6 Vyloučení 4
0 Branky v přesilovce 1
0 Branky v oslabení 1

Druhé semifinálové utkání jsme začalo slavnostním vhazováním reprezentata ve sledge hokeji Zdeňka Šafránka a v v přestávce mezi první a druhou třetinou mu předseda klubu Petr Fiala předal šek na částku 21.500,- Kč, která představovala dobrovolné příspěvky diváků a soupeře a 10.000,- přispěl klub HC Poděbrady.

První třetina začala oboustraně opatrně. My jsme nechtěli soupeře snadno pustit do vedení jako v prvním zápase v Černošicích a hosté věděli že nemusí nikam spěchat. Ojedinělé šance spolehlivě zastavili oba brankáři. Skóre se poprvé měnilo ve 12 minutě, když hostující Červený se prokličkoval až před našeho gólmana Bílka a otevřel skóre utkání. My jsme ještě v průběhu třetiny orazítkovali tyč branky Černošic, ale srovnat skóre se nepodařilo.

I druhá třetina přinesla opatrný hokej, bohužel na naše hokejky se čím dál více vkrádala nervozita. Branku soupeře jsme ohrožovali pouze sporadicky, protže hosté pozorně bránili naši rozehrávku. Tato část hry skončila bez branek.

V poslední dvacetiminutovce jsme se chtěli pokusit ještě o obrat v zápase a zdramatizování celé série, ale při naší přesilové hře hosté vystihli chybu v naší rozehrávce a vstřelili druhou branku. O 3. minut bylo ještě hůře, protože jsme od Černošic inkasovali třetí branku. To nás definitivně zlomilo, již nebyly fyzické ani psychické síly na obrat. Poslední slovo v zápase měl hostují Staněk, který od modré vstřelil čtvrtou branku.

Černošice byly lepším týmem a zaslouženě postoupily do finále. My se určitě nemáme za co stydět a celkové 4. místo je určitě úspěch.

Branky: - 12. Červený (Dimitrov, Jobek), 44. Červený (Formánek), 46. Červený (Vladyka, Šalamoun), 54. Staněk (Formánek)

Sestava HC Poděbrady
BÍLEK Pavel (ŠKUBAL Jiří) – POJKAR David, DOBROŇ Michal, MARTÍNEK Aleš, ŽALUD Matěj, PÁNEK Martin, CAFOUREK Miloslav – PŘÍHODA Martin, RINDOŠ Lukáš, MOJŽÍŠ Radek, VERNEK Jan, TOUPAL David, BRZÁK Luboš, ŠAFRA Josef, JEDLIČKA Jakub, TUMA Lukáš, HRDINA Jiří
Sestava SK Černošice
FROLÍK Martin (FORMÁNEK Michael) – NĚMEČEK Petr, BUREŠ Josef, UREŠ Lukáš, NOVÁK Petr, STANĚK Ondřej, VLADYKA Karel – FORMÁNEK Roman, DIMITROV Jakub, HOFMEISTER Jakub, JOBEK Tomáš, ČERVENÝ Patrik, ŠALAMOUN Dominik, SOBOTKA Jakub, KRUDENC Václav, BREJCHA Tomáš

Fotogalerie