Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
S0092: HC Rytíři Vlašim - HC Poděbrady

ZS Vlašim - 02.12.2018 17:30

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 12. kolo

HC Rytíři Vlašim
3 : 6
VS
(1:3, 0:2, 2:1)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
2 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Do Vlašimi jsme jeli sice v oslabené sestavě, ale povzbuzeni výhrou z minulého kola, kterou jsme chtěli potrdit. Soupeř po špatném vstupu do soutěže posílil a začal sbírat body,takže opatrnost byla na místě. V úvodu utkání se do šancí dostaly oba týmy. Skóre utkání otevřeli domácí. V 5.minutě se Kronus prosadil přes 2 naše hráče a prostřelil Bílka. To ale bylo ze strany do domácích hráčů vše. Poté jsme převzali iniciativu my a odměnou byl vyrovnávací gól z hole Hrdiny v 9.minutě, kterému přesně přihrál Jedlička. V 13 minutě jsme určili ráz utkání. Nejprve Příhoda přesně přihrál Rindošovi, který taktéž přesně zakončil a o chvíli později Tuma vyslal do samostatného úniku Jedličku, ketrý zvýšil na 3:1. Vlašim mohla snížit ve 14 minutě, když po faulu Šafry bylo nařízeno trestné střílení, ale Herwig se proti Bílkovi neprosadil.

Vstup do druhé části hry se nám vydařil. Nejprve jsme přečkali oslabení a vzápětí Příhoda vstřelil čtvrtou branku. Ve 25 minutě Rindoš přesnou přihrávkou našel opět Příhodovu hůl před prázdnou brankou a bylo to už 5:1. Domácí se do zakončení dostávali pouze sporadicky, naopak my jsme několik dobrých příležitostí ještě nevyužili.

Závěrečnou třetinu jsme chtěli dohrát bez větších komplikací. Opět jsme byli lepším týmem a v 50.minutě Hrdina zvyšoval již na 6:1. V závěru jsme zvolnili a dovolili domácím hokejistům zkorigovat výsledek dvěma slepenými góly v přesilových hrách.

Utkání se nám vydařilo. Předvedli jsme dobrý výkon podpořený spolehlivým výkonem gólmana a zaslouženě jsme získali 3 body.

Branky: - 9.Hrdina (Jedlička), 13. Rindoš (Příhoda, Pojkar),13. Jedlička (Tuma), 23. Příhoda (Rindoš, Pojkar), 27. Příhoda (Rindoš, Pácal), 50. Hrdina (Pojkar, Šafra)

Sestava HC Rytíři Vlašim
Sestava HC Poděbrady
Bílek - Cafourek, Dobroň, Pojkar, Martínek, Žalud - Příhoda, Pácal, Rindoš - Tuma, Jedlička, Hrdina - Šafra, Čtvrtečka, Zámečník