Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0010: HC Lev Benešov - HC Poděbrady

ZS Benešov - 22.09.2018 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 2. kolo

HC Lev Benešov
4 : 6
VS
(0:2, 3:3, 1:1)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Do Benešova jsme jeli nabuzeni vítězstvím v prvním kole, ale i s vědomím, že nás čeká mnohem těžší soupeř. Od začátku utkání jsme byli ale my aktivnějším týmem a tlačili jsme domácí před jejich branku. Odměna přišla ve 4. minutě, když se nejprve Žemlička ve vyložené šanci netrefil, ale z následného závaru nás poslal do vedení. Benešov se dostával k ohrožení naší branky pouze v přesilových hrách po našich zbytečných faulech. My jsme v závěru první třetiny potvrdili svoji převahu gólem Verneka.

Hned v úvodu druhé části hry předvedl parádní souhru náš první útok a Příhoda zvyšoval do prázdné branky na 3:0. Dále jsme se dostávali do spousty vyložených šancí, ale bezúspěšně. Domácí byli nebezpeční opět v přesilových hrách. Když ve 29. minutě zvyšoval Strnad na 4:0 vypadalo to na takřka jistý export všech bodů do Poděbrad. Možná jsme trochu polevili v koncentraci a domácí nakopl náhodný gól, když se puk od spojnice skel odrazil před překvapeného Bílka a domácí Holánek vsítil první gól Benešova. Ve 39. minutě Benešov potrestal další naše vyloučení a aby toho nebylo málo ihned po buly zaspala naše obrana a rázem to bylo o gól. Trochu klidu do šaten nám dal Příhoda, který 2 vteřiny před sirénou vymetl horní růžek benešovské branky.

Do poslední části hry trenér Boháček nabádal hráče ke klidu a hlavně ke hře bez vyloučení. Jeho varování ale bohužel zůstalo nevyslyšeno a během prvních 6 minut 3. třetiny jsme hráli 3x v oslabení a z toho jednou v dvojnásobném, které Benešov potrestal kontaktním gólem. V dalším průběhu měli domácí ještě několik šancí, ale ty všechny spolehlivě pochytal Bílek. Ostaní hráči taktéž přidali zodpovědný výkon a další branku Benešovu již nepovolili. Naopak v poslední minutě Příhoda po přihrávce Cafourka završil svůj první hattrick v poděbradském dresu.

Odehráli jsme dobré utkání a zaslouženě vyhráli. Předvedený výkon je nejlepší pozvánkou pro diváky na příští týden, kdy doma hostíme Čáslav. Nastal čas ji porazit!

Branky: 31. Holánek (Starec), 39. Starec (Holánek), 39. Dušek (Starec, Formánek), 47. Starec (Stejskal, Dušek) - 4. Žemlička (Milaniak), 20. Vernek (Příhoda, Žalud), 21. Příhoda (Vernek, Mojžíš), 29. Strnad (Žemlička), 40. Příhoda (Vernek, Cafourek), 60. Příhoda (Žemlička, Vernek)

Sestava HC Lev Benešov
Štěpánek Jan (Karda Zbyněk) – Janáč Martin, Fedoročko Ondřej, Stejskal Jan, Rittig Tomáš, Korvas Martin – Dušek Pavel, Karpov Dominik, Holánek Lukáš, Sládek Ondřej, Kohout Martin, Mrva David, Formánek David, Starec David, Zderadička Filip, Patočka Matouš, Srdínko Jan
Sestava HC Poděbrady
Bílek Pavel (Škubal Jiří) – Cafourek Miloslav, Žalud Matěj, Pojkar David, Vencovský Karel, Volejník Václav - Příhoda Martin, Mojžíš Radek, Vernek Jan - Strnad Luděk, Žemlička Vojtěch, Milaniak Lukáš - Kosinka Jakub, Pácal Jiří, Hrdina Jiří