Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0152: PZ Kladno - HC Poděbrady

- 28.01.2018 17:30

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 19. kolo

PZ Kladno
5 : 2
VS
(0:0, 1:1, 4:1)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Sezóna se blíží rychle ke konci a my jme již třetí zápas po sobě bez bodu. Úvod utkání na Kladně tomu ale nenasvědčoval, byli jsme lepším týmem. dostávali se i do šancí, ale bohužel díky naší špatné koncovce svítil na ukazateli skóre stále nerozhodný stav.

V úvodu druhé třetiny jsme přečkali oslabení, ale hra se již vyrovnala a naše hra začala být nepřesná. Bohužel pro nás do vedení šli domácí. Ve 28. minutě se dostali do přečíslení 2-1 a Kratochvíl otevřel skóre utkání. Hra se dále přelévala z jedné strany na druhou se šancemi na obou stranách. Nám se přeci jen podařilo vyrovnat ve 38. minutě, když přihrávku Rindoše zužitkoval Kadlec A.

Začátek poslední části hry rozhodl o osudu celého utkání. Hráli jsme opět v oslabení a myšlenkami navíc byli asi někde v kabině. Domácí se okamžitě po buly ocitli ve dvou sami před brankou a šli po 9 vteřinách do vedení. My jsme vzápětí mohli srovnat, střela Potockéhoskončila na tyči a necitlivé zastavení hry hlavního rozhodčího zabránilo dorážce Hrdiny do prázdné branky. Než jsme se rozkoukali vstřelili domácí další branku a vedli 3:1. Po minutě předvedl pěknou souhru náš třetí útok a Hrdina snížil na 3:2. Ve 48 minutě jsme dostali výhodu přesilové hry 5 na 3, ale naložili jsme s ní prachbídně. Měli jsme ještě několik příležitostí k vyrovnání, ale nepodařilo. V 58 minutě jsme vyrobili obrovskou hrubku v našem obranném pásmu, které domácí využili a vedli 4:2. V závěru jsme se pokusili o hru bez brankáře, ale vůbec se nám nepodařila a Kladno vstřelilo pátý gól.

Branky: - 39. Kadlec (Rindoš, Mojžíš), 43. Hrdina (Potocký, Šafra)

Sestava PZ Kladno
Sestava HC Poděbrady
Skuhrovec - Malínský, Martínek, Sladký, Labuta, Pánek, Kosinka - Rindoš, Mojžíš, Kadlec A. - Král, Kadlec J., Chvojka - Šafra, Potocký, Hrdina