Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0019: HC Poděbrady - SK Sršni Kutná Hora

ZS Poděbrady - 28.09.2017 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 3. kolo

HC Poděbrady
2 : 1
VS
(1:1, 1:0, 0:0)
SK Sršni Kutná Hora
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Po dvouch prohrách jsme nemohli mít jíný cíl než výhru. V úvodu utkání jsme měli více ze hry a vytvořili jsme si i několik šancí. V 5. minutě Pánkovu odraženou střelu usměrnil do sítě Jelínek a šli jsme zaslouženě do vedení. O minutu později se ovšem soupeř díky naší špatné rozehrávce dostal do samostatného úniku, který musel zastavit faulem Malínský. Následní trestné střílení ovšem Škubal chytil. Hosty tato situace nastartovala a srovanali hru. Ve 14 minutě se hráči Kutné Hory po naší hrubce ve středním pásmu dostali do přečíslení, které využil Tvrdík. Do konce první části se již nic zajímavého neodehrálo.

Úvod druhé třetiny vyšel lépe hostům. Byli aktivnější a i díky dvěma přesilovým hrám nás drželi v našem obraném pásmu. Tento tlak jsme přežili a od poloviny druhé části jsme postupně přebírali iniciativu na své hokejky. Ve 38. minutě hostující obrana nechala před brankou osamoceného Mojžíše,který si pohrál s kutnohorským brankářem a vstřelil jak se později ukázalo vítězný gól utkání.

V poslední části hry jsme se soustředili na obranu, což se nám celkem dařilo. Měli jsme i několik brejkových šancí na zvýšení našeho náskoku, ale nepodařilo se. Drama tak trvalo až do konce, ale zvládli jsme to a získali první 3 body v soutěži.

K utkánínjsme přistoupili s mnohem vetší zodpovědností, než v předchozích zápasech a vyplatilo se. Snad si hráči uvědomí, že toto je cesta, která povede k bodům i v dalších zápasech.

Branky: 5. Jelínek (Pánek), 38. Mojžíš -

Sestava HC Poděbrady
Sestava SK Sršni Kutná Hora