Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S0004: HC Poděbrady - Hokejový klub Čáslav, z.s.

ZS Poděbrady - 16.09.2017 17:00

Krajská liga mužů: VÝCHOD - 1. kolo

HC Poděbrady
3 : 8
VS
(0:3, 1:2, 2:3)
Hokejový klub Čáslav, z.s.
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

V úvodním zápase nováčků Krajské ligy jsme odolávali soupeři až do 7. minuty, když naše obrana zapomněla na čáslavského Ježka a ten vstřelil úvodní gol utkání. Ve 14. minutě se prosadil Sladký a v 18 minutě dělovkou v přesilovce zvýšil na 3:0 pro Čáslav Kadlec. Po první části to s námi vypadalo špatně, hostujícího brankáře jsme takřka neohrozili.

Když ve 26. minutě Kadlec vstřelil svůj druhý gól, začalo to zavánět debaklem. Ve 29. minutě udělali hosté snad svou první chybu v utkání a přečíslení 3 na 1 zakončil Velechovský. Hra se opticky srovnala, ale Čáslav si výsledek hlídala. V závěru druhé třetiny navíc Pipek ve vlastním oslabení vystihl naši rozehrávku a zvýšil na 5:1.

Úvod poslední části hry nám dal naději na návrat do zápasu. Nejprve Mojžíš a o 24 vteřin později Pánek snížili na 3:5. Soupeř ovšem žádné drama nepřipustil. Hned ve 42 minutě Borovanský zvýšil na 6:3. V závěru ještě Čáslav přidal 2 branky a zápas zaslouženě dovedla do vítězného konce.

Soupeř byl lepší ve všch směrech a zaslouženě vyhrál. My se musíme oklepat a připravit na příští týden.

Branky: 29. Velechovský (Malínský,Jelínek), 41. Mojžíš, 41. Mahel (Velechovský,Pácal) -

Sestava HC Poděbrady
Král - Malínský, Šebesta, Pánek, Žouželka, Pánek, Pozník, Kosinka, Baumgartner - Pácal, Mojžíš,Velechovský - Šafra, Jelínek, Černý - Mahel, Potocký, Hrdina
Sestava Hokejový klub Čáslav, z.s.