Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S2115: SK Sršni Kutná Hora - HC Poděbrady

ZS Kutná Hora - 28.01.2017 17:00

Krajská soutěž mužů: Základní část - 20. kolo

SK Sršni Kutná Hora
4 : 1
VS
(0:0, 3:0, 1:1)
HC Poděbrady
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
0 Vyloučení 0
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Převzato z webu soupeře

Od první buly se hrál rychlý atraktivní hokej. Hra se přelévala od brány k bráně bez zbytečného přerušování. Střelecká aktivita, stejně jako hra byla vyrovnaná a nikomu se nedařilo otevřít skóre. Nejblíže k tomu měl v závěru třetiny Jiráň, jehož přesilovkovou střelu zastavila tyč poděbradské brány.

Druhá třetina patřila Sršňům. Poděbrady nabídly domácím přesilovku a ta přinesla první branku. Havelkovu střelu od modré tečoval před brankářem Málek a dostal svůj tým do vedení. Povzbuzení Sršni o minutu později udeřili podruhé. Jiří Tvrdík II. vybojoval za poděbradskou bránou puk a přihrávkou našel volného Sádla, který rychlou střelou navýšil vedení. V polovině utkání se Sršni prosadili potřetí. Po nahrávkách Siváčka a Havelky propálil Švejda od modré všechny bránící hráče i brankáře. Vstřelil jubilejní stou branku Sršňů v sezóně. S vývojem nespokojení hosté zabrali na maximum, zatlačili Sršně do defenzivy a David Jelínek v domácí bráně čaroval. Všechny střely do druhé sirény pochytal a ukázal, proč mají Sršni nejmenší počet inkasovaných gólů v soutěži

Do třetí třetiny vstoupili Sršni s odhodláním svůj náskok nepromarnit. Po šesti minutách však přišlo vyloučení domácího hráče a následné nechtěné zranění poděbradského útočníka, kterého trefil holí do obličeje Vaněk. To pro Poděbrady přineslo dvojnásobnou přesilovku, kterou nevyužily, ovšem další faul jim nabídl stejnou výhodu. Napodruhé se již prosadily a snížily na 3:1. Druhou branku se hostujícím již nepodařilo vsítit a tak v závěru zkusili hru v šesti. Janu Tvrdíkovi se podařilo v útočném pásmu vybojovat nahozený puk, který nahrál Javůrkovi, aby mohl do prázdné brány potvrdit vítězství Kutné Hory.

Branky: - 50. Pácal (Dvořák, Malínský)

Sestava SK Sršni Kutná Hora
Sestava HC Poděbrady