Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S1069: HC Poděbrady - HK Králův Dvůr

ZS Poděbrady - 29.11.2015 17:00

Krajská liga mužů: Základní část - 12. kolo

HC Poděbrady
3 : 0
VS
(0:0, 3:0, 0:0)
Počet diváků: 90
HK Králův Dvůr
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
10 Vyloučení 7
1 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 0

Poděbrady šly do utkání s cílem odčinit blamáž z předchozího týdne a vědomím že tentokrát již opravdu musejí. V první třetině byly lepším týmem, ale nedokázaly to brankově vyjádřit. Soupeř byl nebezpečný hlavně v přesilových hrách, ale také bez gólového efektu.

Domácí udeřili poprvé ve 22, minutě, když využili přesilovou hru zásluhou Malínského, kterému pomohla teč hostujícího obránce. Tato branka ale spíš nakopla hráče Králova Dvora, kteří se usadili v obranném pásmu Poděbrad a byli určitě lepším týmem. Svůj tlak, ale nijak nevyužili a naopak domácí hráči opět přepnuli na vyšší obrátky a odměnou jim byl druhá gól s hole Skokana. O chvíli později se pěknou akcí do šance dostal Jelínek, ale stejně jako první dorážku Maliny zastavil brankář Pavlů. naštěstí pro domácí na druhou dorážku Velechovského už nedosáhl.

V úvodu třetí části hry Poděbrady nabídly hostům šanci ke snížení v podobě dvou po sobě jdoucích přesilových her, ale ti ji nevyužili. Když v 50 minutě nevyužili ani druhou početní výhodu 5 na 3 bylo o osudu utkání rozhodnuto. Poděbrady poprvé v sezóně doma vyhrály a po zásluze braly 3 veledůležité body.

K utkání jsme přistoupili velmi zodpovědně a dotáhli se na našeho dnešního soupeře.

Branky: 22. Malínský (Velechovský), 32.Skokan (Safra), 33. Velechovský (Malina, Jelínek) -

Sestava HC Poděbrady
Král - Malínský, Cicvárek, Pozník, Buldra, Chmelař, Malina, Svoboda - Jelínek, Dvořák, Velechovský - Drahoňovský, Kubát, Malý - Skokan, Hněvsa, Šafra - Procházka I.
Sestava HK Králův Dvůr

Fotogalerie