Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S1054: HC Poděbrady - SK Černošice

ZS Poděbrady - 08.11.2015 17:00

Krajská liga mužů: Základní část - 9. kolo

HC Poděbrady
1 : 5
VS
(1:1, 0:1, 0:3)
Počet diváků: 130
SK Černošice
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
4 Vyloučení 5
1 Branky v přesilovce 1
0 Branky v oslabení 0

Domácí chtěli poprvé v sezóně doma bodovat a tak do utkání vlétli s velkou chutí. Několikrát slibně ohrozili branku hostů, ale i ti byli při svých útocích velmi nebezpeční. Poděbrady šly do vedení v 17. minutě, když dokázaly využít přesilovou hru. Malínský nahodil puk, který do sítě před usměrnil Malý. Když už se zdálo, že domácí hokejisté těsný náskok do přestávky udrží, Loskot 15 vteřin před první sirénou srovnal skóre.

Ve druhé třetině se začali více prosazovat hosté a odměnou jim byl vedoucí gól z hole Staňka, který také padl v početní výhodě. do druhé přestávky se i díky výbornému Královi v brance stav neměnil.

V závěrečné třetině chtěli domácí s výsledkem něco udělat. V úvodu se jim dařilo dostat soupeře pod tlak, ale branku ve 47.munutě vstřelily Černošice zásluhou důrazného Šalamouna. Hosté v rozmezí dalších 4 minut vsítili 2 branky a zápas byl rozhodnut.

Hráli jsme s větší chutí než minule, ale to na výhru nemůže stačit. S jednou vstřelenou brankou na domácím ledě se dá vyhrát velmi těžko!

Branky: 17. Malý (Malínský, Velechovský) - 20. Loskot, 28. Staněk (Suchý), 48. Šalamoun (Mráz). 50. Urbančík (Šalamoun), 52. Staněk (Veselý)

Sestava HC Poděbrady
Sestava SK Černošice
Král (52. Benýr)) - Malínský, Cicvárek, Poláček, Malina. Pozník, Buldra, Chmelař - Velechovský, Kubát, Malý - Svoboda, Jelínek, Krumpholc - Šafra, Skokan, Procházka I.