Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
S1032: HC Poděbrady - HC Rytíři Vlašim

ZS Poděbrady - 18.10.2015 17:00

Krajská liga mužů: Základní část - 6. kolo

HC Poděbrady
1 : 4
VS
(0:1, 0:2, 1:1)
HC Rytíři Vlašim
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
3 Vyloučení 7
0 Branky v přesilovce 0
0 Branky v oslabení 1

Poděbrady se dál topí v bídě a jsou bez bodu i po dalším domácím utkání. Domácí se chtěli pokusit o restart v soutěži, ale zůstalo jenu přání. Hned v úvodu utkání domácí byl vyloučen za hloupý faul Ivo Procházka na 5 minut + do konce utkání. Poděbrady dlouhé oslabení bez větších problémů přežily. V rozmezí 15 - 19 minuty dostali domácí hráči výhodu dvou přesilových her za sebou, ale naložili s nimi špatně. Branku hostů takřka neohrozili a Vlašim naopak z brejku v oslabení v 19 minutě otevřela skóre utkání.

Ve 23. minutě vlašimský Jaeger při přečíslení 3:2 nic nevymýšlel, vystřelil na bránu a Kočí dorážkou zvýšil na 2:0. Domácími hráči tato branka ještě více otřásla a dostali se po velký tlak. Spoustu toho pochytal domácí brankář Král, ale ve 38. minutě Kokos zvýšil na 3:0. pro domácí tento stav nebyl žádnou novinkou, protože v posledních zápasech vždy nabídli soupeři tento poměrně luxusní náskok, ale nikdy se jim h nepodařilo zlikvidovat.

V poslední části hry se Poděbrady snažily o zdramatizování utkání, což se jim povedlo ve 47. minutě zásluhou Malého, ale to bylo z jejich strany vše. Hosté své vítězství pojistili v 54 minutě při špatném střídání Poděbrad.

Zápas ukázal jak špatně jsme na tom s koncovkou. Soupeři velmi dobře pokrývají předbrankový prostor, kde to bolí a kam se nám nechce. Bohužel pokud tohle nezměníme, tak se z toho marastu nevyhrabeme.

Branky: 47. Malý (Buldra) - 19. Burda (Pessr), 23. Kočí (Jaeger,Výborný), 38. Kakos, 54. Pessr (Herwig)