Používáte nepodporovaný prohlížeč. Upgradujte si prosím na aktuální verzi.
Aktuálně nejsou evidovány žádné nadcházející události
S1010: HC Poděbrady - HC Junior Mělník

ZS Poděbrady - 20.09.2015 17:00

Krajská liga mužů: Základní část - 2. kolo

HC Poděbrady
2 : 4
VS
(0:2, 0:0, 2:2)
Počet diváků: 105
HC Junior Mělník
Statistiky utkání
- Střely (na branku) -
6 Vyloučení 5
1 Branky v přesilovce 1
0 Branky v oslabení 0

Do utkání jsme nastoupili ve zbrusu nových dresech, ale vstup do zápasu nebyl dobrý. Hned v první minutě se Mělník dostal do našeho pásma a zle nám tam zatápěl. V další části první třetiny byli lepší hosté a byli odměněni dvěma brankami. Nejprve v 16. minutě Chmelař nepochopitelně nahrával přes brankoviště Procházkovi s Šubrt dal pohodlně první gól. V závěru třetiny jsme před brankou nepohlídali Příhodu a inkasovali 17 vteřin před sirénou podruhé.

Pokud někdo očekával, že domácí do druhé části hry vlétnou s cílem otočit výsledek, šeredně se mýlil. Většina této periody se byla nezáživná, bez branek a odehrávala se v obranném pásmu Poděbrad.

Když ve 42.minutě Příhoda zvýšil na 3:0, zdálo se být o osudu utkání jasno. My jsme se ale nevzdali. Ve 47. minutě jsme využili přesilovou hru, když střelu Svobody tečoval do sítě Malina. O minutu později Velechovský zužitkoval přihrávku Šafry a bylo to o gól. Tato branka nás nakopla a hnali jsme se za vyrovnáním, ale kýženou branku jsme vstřelit nedokázali. Naopak hostující Příhoda střelou do prázdné brány pečetil svůj hattrick.

Branky: 47. Malina (Svoboda, Jelínek), 48. Velechovský (Šafra, Skokan) - 14. Šubrt (Fedymycz), 20. Příhoda (Fedymycz, Nesládek), 42. Příhoda (Havel), 60. Příhoda